Waarom meedoen?

Vier samen met uw gasten en relaties 200 jaar Koninkrijk door ze in 2014 te verrassen met koninklijke gerechten uit de keuken van Koning Willem I.

Dit landelijk initiatief mag rekenen op de medewerking van de Koninklijke Horeca Nederland, de Land- en Tuinbouw, het Koksgilde Nederland, de Wereld van Zorg & Welzijn, de krijgsmacht, VVV-Nederland, de Culinaire Musea, de Foodsector en de Overheid.

7 redenen om mee te doen

  • Actief en creatief onderscheiden van collega’s en extra omzet maken.
  • Meeprofiteren van de collectieve promotie en publiciteit.
  • Inhaken met eigen initiatieven.
  • Medewerkers enthousiast maken.
  • Gasten verrassen met deze unieke actie.
  • Goed voor het eigen imago.
  • Viering “200 jaar Koninkrijk”.

Deelnemen en wat allemaal is inbegrepen

  • Koninklijke gerechten “Vorstelijk Tafelen in Nederland” met recepturen, ingrediënten, bereidingswijze en culinair advies van Albert Tielemans.
  • Vrij gebruik logo 200 jaar Koninkrijk en het campagnelogo.
  • Digitale persinformatie voor eigen gebruik.
  • Nieuwsbrief met tips, ervaringen en campagne informatie.
  • 1 gratis luxe jubileumboek ter waarde van € 34,50.
  • 1 gratis vlag met logo 200 jaar Koninkrijk (100 x 150) of 1 gratis set met 5 tafelvlaggetjes naar keuze ter waarde van € 25,-.
  • 2 gratis raamvignetten met campagnelogo.
  • Aantrekkelijk geprijsd displaymateriaal, zoals banieren en vlaggen.
  • Alle deelnemers worden vermeld op de website.
  • Persoonlijke oorkonde met vermelding van uw deelname aan de viering “200 Jaar Koninkrijk”.
  • Uitnodiging voor een informatiebijeenkomst voor deelnemers.
  • Uitnodiging voor de winterexpositie 2014 op Paleis Het Loo.

Kosten deelname

  • Eénmalige bijdrage van € 250,- excl. BTW per vestiging.

 JA, WIJ DOEN MEE!

Nederlandse Museum VerenigingKoksgilde NederlandMinisterie van DefensieHoreca NederlandPaleis het LooHolland branding
Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst

Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst

In het kader van de viering ”200 Jaar Koninkrijk” organiseert de Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst in 2014 de landelijke restaurantcampagne “Vorstelijk Tafelen in Nederland”. De Stichting werd opgericht in 1995 met als voornaamste doel de vaderlandse kookgeschiedenis in ere te houden en initiatieven te nemen om de Nederlandse Kookkunst verder te ontwikkelen o.a. door gerechten uit de regio en streekproducten van eigen bodem meer bekendheid te geven en te waken over ons culinair erfgoed.

Straks bij u op de kaart?
Een bijzonder initiatief
Een bijzonder initiatief

Voorzitter Ank Bijleveld-Schouten van het Nationaal Comité, dat het initiatief van de stichting van harte ondersteunt.

>Lees verder